Grote avonturen beginnen klein. En als je niet meer zo klein bent, mag dat gevierd worden!

Kon je dit jaar geen lentefeest vieren? Niet getreurd. Omdat dit jaar een moeilijk feestjaar is, komen we op een andere manier samen. Op zondag 9 mei en zondag 16 mei kijken we samen naar een Disneyfilm over groot worden. Want zoals Walt Disney het zei: If you can dream it, you can do it. Ben je al een beetje ouder? Hou je zeker niet om ook deel te nemen.

Onward (2020)

Onward vertelt het verhaal van twee elfenbroers uit een magische buitenwijk. Na de dood van hun vader besluiten de jongens op een ontdekkingsreis te gaan. Daarbij gaan ze op zoek naar de vraag of er nog enige vorm van magie over is in de buitenwereld.

Filosofisch gesprek

We nodigen je aansluitend uit voor de nabespreking via Zoom. Met een groepje van 20 deelnemers gaan we een filosofisch gesprek aan met boeiende vragen over opgroeien. Jong of oud? Iedereen is welkom. Wanneer je onderstaand de optie aanduidt, ontvang je van ons een zoomlink en treffen we elkaar om 11u30.
Deze activiteit wordt aangeboden door het huisvandeMens en het Humanistisch Verbond. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur gerust een mailtje naar jana.peeters@demens.nu

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer