'๐—–๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฐ๐˜' staat voor verbinding en ontmoeting tussen jongeren en jongvolwassenen. ๐——๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ธ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป '๐—ธ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜' ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐˜ƒ๐—ผ๐—น ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐˜.
Op dinsdagavond 16 mei kan je een opeenvolging van inspirerende sprekers, live muziek en interactie verwachten. Om de bijeenkomst af te sluiten wordt er een hapje en drankje aangeboden waarbij je nog kan napraten.
Waar? VC 'Out of a Box'. De Burburestraat 11, 2000 Antwerpen
Wanneer? ๐——๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ถ, ๐Ÿญ๐Ÿต:๐Ÿฏ๐Ÿฌ๐˜‚- ๐Ÿฎ๐Ÿญ:๐Ÿฏ๐Ÿฌ๐˜‚
Met wie?
๐— ๐—ฎ๐—ถฬˆ๐˜๐—ฒฬ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—›๐—ฎ๐—ฎ๐—ป: De moderator van de avond. Ze is filosoof en oprichter van het platform Troebel. Eerder organiseerde ze het filosofiefestival in Antwerpen.
๐—ฅ๐˜‚๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—๐—ฎ๐—ฐ๐—ผ๐—ฏ๐˜€: Socioloog en schrijver van o.a. โ€˜De eeuw van Felixโ€™. Dit boek schreef hij voor zijn zoon Felix en hij probeert hierin zijn pessimisme over de toekomst van de planeet te overwinnen en opzoek te gaan naar hoop en moed.
๐—›๐—ฎ๐—ป๐˜€ ๐—”๐—น๐—บ๐—ฎ: Hoogleraar geestelijke zorg en religieus-humanistische zingeving en schrijver van o.a. โ€˜De kunst van het samenlevenโ€™; Een boek waarin kunst en verbeelding worden onderzocht als een van de antwoorden op de uitdagingen waar onze tijd mee te maken krijgt.
๐—ก๐—ถ๐—ป๐—ฎ ๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐˜: Oprichter van platform MUCE. Een pop-up museum dat doormiddel van kunst wil inspireren tot een meer circulaire economie. Nina gelooft erin dat iedereen kan bijdragen aan een circulaire economie door elkaar te inspireren en gewoon te doen!
๐—–๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ฎ ๐—”๐—ฑ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒฬ๐—ฒ: Actrice en podcastmaker. Ze maakte haar eigen podcast โ€˜klimaattherapieโ€™ waarin ze onderzoekt hoe mens te zijn in tijden van klimaatontwrichting. In de podcast sprak ze een breed scala aan experts en wetenschappers die haar hielpen antwoorden te vinden op de vraag โ€˜hoe verhoudt je je tot zoiets groots als de klimaatcrisis?โ€™
Met ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—บ๐˜‚๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ธ (๐—จ๐—ป๐—ฒ๐˜…๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฉ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐˜€) en voldoende ruimte voor interactie.
Voor wie? Jongeren en jongvolwassenen (16-30 jaar)
๐——๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€, ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜!

Vanaf 16 jaar kan JIJ ook een Connect organiseren met de steun van het huisvandeMens Antwerpen

Organiseer jij graag een Connect? Contacteer ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer