Beste,

Wij zijn Celine Zegers en Flo Dresselaers, stagiaires voor huisvandeMens. Wij hebben een project gekregen waarin we op zoek gaan naar een manier om de organisatie bekender te maken bij de jongeren, specifiek de leerlingen van het 5e en 6e middelbaar die NC-Zedenleer volgen. We merken dat onze organisatie veelal oudere mensen aantrekt. Daar willen we verandering in brengen. Daarom hebben we een enquête opgesteld zodat we zoveel mogelijk jongeren kunnen bereiken. Het doel van de enquête is om te begrijpen hoe de regionale jongeren naar ons HuisvandeMens kijken en hoe we hen kunnen 'verleiden' om binnen te stappen, gezien ook zij belang hebben bij onze dienstverlening.

Waarom richten we ons tot het vak NC-Zedenleer? Onze organisatie werkt dag in dag uit rond het praktisch vrijzinnig humanisme en de waarden en normen die daaraan vasthangen. Aangezien de leerkrachten dit de leerlingen ook bijbrengen bij het vak NC-Zedenleer zouden we graag starten bij deze jongeren.
Wij sturen u een mailtje om te vragen of het mogelijk is om de link door te geven aan de leerkrachten zedenleer, zodat zij dat aan de leerlingen kunnen bezorgen en dit eventueel inplannen in hun les. De enquête duurt ongeveer 5 minuutjes.

De enquête kan gemaakt worden met deze link.

Als er nog vragen zijn of je wilt ons hierbij helpen, stuur dan zeker een mailtje naar het mailadres celinezegers85@gmail.com of flo.dresselaers@gmail.com.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Celine Zegers & Flo Dresselaers

stagiaires huisvandeMens Herentals, Lier, Mol
014 85 92 90

Enquête voor leerlingen van de derde graad NCZ (SO)

Start de enquête
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer