Hujo, de humanistische jongeren, zijn net als de scholen weer geopend. Zelfs in coronatijd hebben we getracht al onze jonge vrijdenkers een aanbod te bieden en de Feesten Vrijzinnige Jeugd op een speelse maar waarde(n)volle manier te ondersteunen. Zo hadden we toch nog een fijne animatorenvorming in De Pinte, een digitale debatwedstrijd en debattrainingen, werkten we aan een luisterverhaal rond Gallileo Gallilei met steun van deMens.nu en zetten we een vormingsdag op rond omgaan met maatschappelijke polarisatie, ... Kortom we maken waar uw vak voor staat ook beleefbaar buiten de schoolmuren.

Traditioneel stappen we bij de start van het schooljaar ook graag af om onze werking en al die projecten tot in de klassen te brengen. Dit jaar is dit echter niet evident. Toch willen we zodra de code groen dat toelaat ook bij u in de klas langskomen.

Wie daarvoor interesse heeft kan zich daarom nu al inschrijven via info@hujo.be.

Een van onze pedagogische medewerkers neemt dan contact om de mogelijkheden te bespreken en iets op maat van jouw leerlingen en situatie uit te werken. Dat kan gaan van een algemene intro tot Hujo tot een voorstelling van ons aanbod rond thematische debatavonden (het Vrije Brein), de deelname van jouw leerlingen aan de Vlaamse Debatwedstrijd 2021 of onze spelpakketten rond Mensenrechten, de Verlichting, Darwin en de evolutieleer, ...

Daarnaast zijn er nog de mogelijkheden om binnen Hujo ook engagement op te nemen en gemeenschap te vormen. Voor de hand liggend zijn het begeleiden van jeugdwerk-activiteiten, zoals onze Wetenschapskampen, of je brevet 'Animator in het Jeugdwerk' te halen. Ook een buitenlandse reis staat weer op stapel.

Op al die manieren helpt Hujo jonge vrijdenkers om zelf een eigen & zinnige invulling te geven aan hun vrije tijd.

Meer nog, we voorzien een heus welkomstweekend voor alle geïnteresseerden van 23 tot 25 oktober. Wil jij hiervoor (bij gebrek aan mogelijkheden tot een echt klasbezoek) jouw leerlingen warm maken kunnen we de infoflyer bezorgen.

Bel ons dan om Hujo materiaal aan te vragen op het algemeen nummer 0468/066.066
Hoop jij net als ons op een echt contact stuur dan je gegevens naar info@hujo.be

Meer info op www.hujo.be

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer