Fakkeltjes

Vraag nu gratis presentexemplaren van het eerste nummer van Fakkeltjeskrant, Fakkeltjesmagazine en Tienerfakkel 2022-2023 aan. De presentexemplaren van de verschillende Fakkeltjesuitgaven worden begin september geleverd.

Bestel je via een bestelbon of ben je leerkracht in het buitengewoon onderwijs? Dan kan je evengoed meteen abonnementen doorgeven; zo hoef je je gegevens maar één keer in te vullen.

De prijs van een jaarabonnement bedraagt 8 euro en is gratis voor leerlingen van het eerste leerjaar en leerlingen uit het buitengewoon onderwijs.

PRIK gaat volgend schooljaar van start met de 10de jaargang PRIK-DIGITAAL. PRIK staat voor een interactief en kritisch klasgebeuren met en door de leerlingen.

De leerlingen kunnen in het schooljaar 2022-2023 opnieuw GRATIS worden geregistreerd, zonder bijkomende administratie of geldophaling. Ga er dus voor, voor je leerlingen en voor jezelf!

De abonnementen dienen aangevraagd te worden voor 30 september.

Mail naar info@prikncz.be

Je kan opnieuw de werkboekjes ter voorbereiding van het lentefeest en feest vrijzinnige jeugd aanvragen. Een medewerker zal jou contacteren wanneer jouw bestelling klaarligt (vanaf september 2022).
Bestel ze hier!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer