De Fakkeltjes zijn een vaste waarde voor de leerlingen die in het basis - en buitengewoon onderwijs de lessen niet-confessionele zedenleer volgen.

Werk jij graag met de Fakkeltjes? Of heb je gewoon een hart voor de vrijdenkende jeugd? Wil je graag de strategische lijnen van de vzw helpen uitstippelen?
Stel je dan kandidaat voor de Algemene Vergadering (AV) en/of Bestuursraad (BR)! De Algemene Vergadering komt eenmaal per jaar samen op het Federaal Secretariaat van deMens.nu in Brussel. Er is steeds de mogelijkheid om digitaal aan te sluiten.

De Bestuursraad komt driemaal per jaar samen op het Federaal Secretariaat van deMens.nu in Brussel. Er is ook de mogelijkheid om digitaal aan te sluiten. De bestuurders worden verkozen door de AV. Je kan je optioneel binnen de BR kandidaat stellen voor de functie van voorzitter, secretaris of penningmeester. De bestuurders worden verkozen voor een termijn van drie jaar.

De vergaderdata van 2024 zijn 7 februari (AV + BR), 15 mei (BR) en 13 november (BR).

Wil jij graag ons team versterken? Stel je kandidatuur via dit formulier.

Graag wat meer info? Neem contact op met secretaris Annie Hermans via annie.hermans1@gmail.com. Hier kan je alvast onze statuten opzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer